Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


évadok részek

2008.07.28

Évadok, részek

 


1. évad:

Történet: Bloom felfedezi mágikus képességeit, s Stellával elutazik Alfea Tündériskolába. Ott különös dolgokat tud meg sorsáról, s a Felhőtorony Boszorkányai, elsősorban Icy, Darcy, s Stormy keresztbe tesz az egész Winx -nek, majd súlyos harc tör ki közöttük. A specialisták, s a jó boszik segítségével viszont legyőzik a gonosz boszorkányokat, s letartóztatják őket. A Winx és a Specialisták összejönnek.

 

2.évad:
Történet: Egy új csapattag érkezik. A titokzatos Layla hercegnő. Őt egy gonosz Főnixkirály Lord Darkar üldözi. Darkar összefog a Trix-el, s meglátogatja őket a börtönben. (Sőt mi több) Ki szabadítja őket. A sorozat végén viszont a Winx legyőzi Darkart, a Trix-et pedig újra letartóztatják. Ebben az évadban a Winx megkapja a Charmix-ot.

3. évad:
Történet: A Winx sok boldogsáégot él át, azóta amióta legyőzték a gonosz Darkart, s a Trix-et. De mikor boldogok lennének, jönnek az akadályok: Baltor az Univerzun Új Boszorkánymestere, Diaspro tündér, Sky herceg jegyese, A Trix, Chimera tündér, a Beta Akadémia tanulója (Stella mostohatestvére), s az anyja Cassandra. De megkapják az Enchantix-ot, s a Tündérpor varázst, s ezzel legyőzik ellenségeiket.

Érdekességek a 3. szériáról:
  • A Trix visszatér a Felhőtoronyba.
  • Sky gonosz lesz.
  • A Trix-ben nem Icy lesz a főnök, hanem, a legidősebb. Darcy.
  • Diaspro újra próbálkozik.
  • Bloom találkozik egy Maya nevű öregasszonnyal Island-ban.
  • Ez lesz a legvarázslatosabb széria.

1. rész Váratlan esemény:
winxgirls1évad1rész
Csodálatos dolog együtt tanulni a varázslatot Stellával, Florával, Musával és Technával, de a mágia dimenziójában a boszorkányoknak is van iskolájuk, a Felhő Torony, ahol a veszélyes Icy, Darcy és Stormy tanulnak. És váratlan események mindig adódnak.
2. rész Köszöntünk Magix-ban!:
Magical Snap - 2007.08.11 12.21 - 001
Bloom lenyűgöző új életet fedez fel, új barátokra talál. De a mágikus dimenzióban boszorkányokkal is találkozik. Ez lesz az első nehézség, amivel meg kell birkóznia.  Magix veszélybe kerül.
3. rész Alfea Tündériskola:
Magical Snap - 2007.08.11 12.28 - 003
Ünnepség lesz Magixban. A lányok igazán emlékezetessé akarják tenni az alkalmat, és ebben segítenek a Vörös Forrásban tanuló fiúk is. A boszorkányokat, persze, nem hívják meg, és ezt ők nem hagyhatják szó nélkül. Vajon hogyan válaszolnak?
4. rész A Fekete-Iszap mocsár:
Magical Snap - 2007.08.11 12.23 - 002
Az Alfea Tündériskola tanulóinak vizsgázniuk kell. Palladium professzor a Fekete-Iszap mocsárban teszi őket próbára. És, bár a Vörös Forrás tanulói is ott lesznek, támad némi bonyodalom.
5. rész Ronda Randi:
34048_8
A Trix újra próbálkozik, mert minden áron meg akarják szerezni Stella mágikus gyűrűjét. Nehéz időszak köszönt a Winx-re. Vajon elég erősek ahhoz, hogy átvészeljék a helyzetet?
6. rész Kaland a Felhőtoronyban:
Magical Snap - 2007.08.11 12.38 - 004
Csodálatos felfedezés vár Bloomra és a barátaira, a Felhőtoronyban, amikor megpróbálják visszaszerezni Stella mágikus gyűrűjét. Az akció tele van akadályokkal, varázsigékkel, szörnyekkel, mágikus csapdákkal. Vajon sikerült egyedül végrehajtaniuk, vagy segítségre lesz szükségük?
7. rész Barátok bajban:
Magical Snap - 2007.08.11 12.40 - 005
Griselda megmutatja, mennyire érzékeny. Eközben egyre mélyebbre szövődik a kapcsolat a fiúk és a tündérek közt, ami bosszantja Icyt, Darcyt és a Stormyt. Vajon hol van az az elrejtett erőforrás, amit a boszorkányok annyira keresnek?
8. rész Szétváló barátság:

Magical Snap - 2007.08.11 12.43 - 006
Magix város Rózsa Fesztiválja. Ilyenkor a tanulók hazamehetnek, de Musa az iskolában marad az ünnep alatt. Bloom és Stella is maradnak, és részt vesznek egy motorversenyen a Vörös Forrásbeli fiúkkal együtt. A Trix alig várja az alkalmat, hogy rosszra használja fel a helyzetet.
9. rész Elárulva:
Magical Snap - 2007.08.06 17.12 - 010
Bloomnak különös, zavaró álmai támadnak. Megjelenik egy titokzatos kép. Ki az? És mit akar? Riven körül fájdalmas titok lappang. A Trix megpróbálja kideríteni, honnan származnak Bloom különleges képességei.
10. rész Bloom vizsgája:
Magical Snap - 2007.08.20 10.18 - 003
Elérkeznek az első vizsgák. Vajon képes lesz-e Bloom átmenni Palladium tanár úr szimulációs vizsgáján? És vajon mire készül a Trix? Még Kikóra is nehéz pillanatok várnak.
11. rész A szörnyeteg és a fa:

Magical Snap - 2007.08.20 10.21 - 004
A tanárok minden igyekezete ellenére, lehetetlen lesz vizsgákat tartani. A Winx segíteni fog a Fekete-Iszap mocsár felfedezésében, csakhogy egy titokzatos szörnyeteg fenyegeti az ingoványt. Újabb rejtély vár megfejtésre.
12. rész Szépségverseny:
Magical Snap - 2007.08.20 10.27 - 005
Szépségversenyt rendeznek Magixban. Vajon részt vesz rajta Stella? Mirta lebeszéli Lucyt, a boszorkányt, hogy induljon a versenyen, de ő a Trix varázserejét akarja segítségül hívni, hogy győzzön. A dolgok nem alakulnak szerencsésen.
13. rész Nagy titokra derül fény:
Magical Snap - 2007.08.20 10.36 - 006
Végre itt a szünet. Bloom hazamehet a szüleihez. Ki tudja, milyen dolgokt fog felfedezni Bloom Gardeniában? Az biztos, hogy meglepetésekben nem lesz hiány.
14. rész Bloom sötét titka:
Magical Snap - 2007.08.20 10.45 - 007
Bloom életét fenekestül felforgatja a napvilágra került titok. Brandon segítségét kéri, hogy bejusson a Felhő toronyba, és megnézze a saját sorskönyvét. De Riven, aki most a Trix oldalán áll, elmondja Darcynak Bloom tervét. Mit tesz a Winx?
15. rész A becsület mindenek fölött:
Magical Snap - 2007.08.20 10.49 - 008
Bloom összezavarodik azoktól a dolgoktól, melyek megváltoztatták az életét. Beszélnie kell egy tapasztalt emberrel, aki megérti őt. Daphne, a titokzatos hang, akit egyre gyakrabban hall, és Faragonda, új részleteket tár fel előtte a múltjából. Egy borítékban válaszokat talál a vizsga kérdéseire, és ez, bizony, kísértő lehetőség.
16. rész Hideg bűbáj:
Magical Snap - 2007.08.20 10.55 - 009
Egy rettenetes szörnyeteg élősködik a Winx tagjainak félelmein és rémálmain. Álmatlanul töltik az éjszakát. A Trix kihasználja a tündérek gyengeségét, hogy megszerezze Bloom varázserejét. Nyílt háború tör ki a tündérek és a boszorkányok között.
17. rész Titkok a titkokban:
Magical Snap - 2007.08.20 14.45 - 001
Egy bemutatóra kerül sor a Vörös Forrásban. Bloom szeretne csatlakozni Brandonhoz, de egy titokzatos és gyönyörű lány, Diaspro társaságában találja magát. Ki lehet ő? Elkeserítő felfedezés ez Brandonról.
18. rész A sárkány tüzének forrása:
Magical Snap - 2007.08.20 14.48 - 002
Bloom hazamegy és minden kapcsolatot meg akar szakítani a Magix-szal, de már Gardenia sem békés. A Trix elhatározza, hogy újra támad, veszélybe sodorva Bloom szüleit. Múltjának rejtélye egyre világosabbá válik Bloom számára.

19. rész Magix bukása:


Riven felfedezi Darcy mesterkedését. A Trix elrabolta a sárkány tüzét, ami Bloom varázserejét adta. Vajon megtámadják Alfeát és a Vörös Forrást, hogy uralkodjanak fölöttük is? Bár a többiek bátran felveszik a harcot, a mágikus dimenzió veszélybe kerül.
20
. rész Az út Dominóba:
uvs050425-012
Trix követelései veszélybe sodorják a Vörös Forrást. Kétségbeesett akciót szerveznek Dominóba, hogy Bloom a múltja után kutathasson, és visszaszerezze a sárkány tüzét. A tündérek veszélyes utazásra kelnek Domino fagyos, kihalt birodalmában. Vajon mi történik Bloommal varázserő nélkül?
21. rész Az álmok koronája:
uvs050503-015
Most kiderül, hogy Dominón miért van elrejtve egy titokzatos tekervényes folyosó. Temérdek a kérdés: Mi történt azzal a csodálatos palotával, ami most élettelen? A Winx vajon megtalálja elveszett barátját? Tudnak-e neki segíteni, hogy visszaszerezze a sárkány tüzét? És legyőzik-e a Trix által odaküldött jégsereget?
22. rész Támadás a Felhőtoronyba:

Tovább erősödik a Magix-ra leselkedő veszély. Alfea, a védekezők főhadiszállása, mivel a Vörös Forrás teljesen megsemmisült.Eljött a cselekvés ideje. Új akció indul a Felhőtoronyba, hogy visszaszerezzék a sárkány tüzét és Bloom varázserejét.
23. rész Kötélhúzás:

 tudnak-e térni a Winx-hez? Alfea körül is gyülekeznek a sötét felhők.
25. rész A végső kihívás:


Most megtudjuk, mi vár Magix-ra. Vajon mit fedez fel Bloom a Roccaluce-tóban? És mit akar tőle Daphne? Eközben a sötétség erői Alfea felé menetelnek, és az egész mágikus dimenzió áll szemben a Trix vad akaratával.
26. rész A boszorkányok bukása:

Fire_and_Ice_Part2.flv 007_0001
Elérkezett a végső harc ideje. Alfea falai mögött a félelem uralkodik a Trix ereje miatt, a sötét hadsereg kész a döntő ütközetre. A mágikus dimenzió valamennyi lakója egyesül egy rendkívüli szövetségben. Vajon a tündérek, boszorkányok és varázslók képesek lesznek legyőzni a Trix rendkívüli erejét? Mi lesz Bloom és Sky sorsa? 

 2.évad

1. Az árnyék főnix

 VTS_04_1 084_0001
A Winx visszatér Alfeába, hogy elkezdhessék második évüket az iskolában. Eközben egy eldugott helyen ,egy eddig ismeretlen tündér próbálja megmenteni a pixie-ket.

 

2 Megint a Trix

 
Az ismeretlen tündérről kiderül, hogy Laylanak hívják, és a Winx próbál neki segíteni, hogy eszébe jusson, mi is történt. Míg Layla a Winx mellé áll, ellensége, kiszabadítja a Trixet, így mindkét oldal egy-egy új szereplővel bővül.

 

3.Mentőakció

 
Layla elvezeti Bloomot, Stellát és a specialistákat a földalatti kastélyba, az út azonban nem zökkenőmentes, mert a barlang tele van veszélyes lényekkel. Vajon sikerül megmenteniük a pixieket?

 

4.Amentia hercegnő

 
Stella és Brandon elszakadnak a többiektől, és felfedeznek egy földalatti királyságot, Mélyföldet. Stella legyengül, mert nem jut elég napfényhez, de Brandon még nagyobb bajban van...

 
5. Varázskötés

 

 Bloom és a többiek elérik a földalatti erődöt, de mielőtt megmenthetnék a pixie-ket találkoznak a sokkal erősebb Trixel. Szerencsére megjelenik egy paladin, aki segít a csapatnak.


6.Brandon esküvője

 
Elérkezett Brandon és Downland hercegnőjének, Amentia-nak az esküvője. Stella, Bloom és a többiek próbálják megszöktetni Brandont. Vajon Stellának sikerül megmentenie szerelmét?


7. A rejtélyes kő

 
A sikeres küldetés után a lányok és a pixie-k visszatérnek Alfeába. Azonban megjelenik egy újabb veszély, egy elpusztíthatatlan kő személyében, emelett pedig egy új tanár is érkezik az iskolába.

 

8. Party bontó

 
A specialitsák meghívják a tündéreket az újjáépített iskolájuk megnyitójára, ahol Flora találkozik a jóképű Helia-val, azonban a parti nem felhőtlen. Vajon sikerül legyőzniük Lord Darkar minden eddiginél erősebb szörnyeit?

 

9. Avalon tanárúr tika

 
Tecna és Digit találnak egy jóslatot és úgy gondolják, hogy az új tanáruk egy sötét teremtmény. Bloomot azonban megbabonázza Avalon, és a segítségét kéri.


10. A kódex titka

 
A gonosz Trix megtámadja az új Vörös Forrás iskolát. Bloom és Techna próbálnak a fiúknak segíteni, de Sky megsérül. Ez számára a vég vagy Bloomnak sikerül megmentenie?

 

 

11. Versenyfutás az idővel

 
Lord Darkar átkot szór a pixiekre, ami honvágyat okoz náluk. Bloom siet utánuk, hogy megmentse őket és nehogy elvezessék Lord Darkart pixiefalvába.

 


12. Winx összetartás

 

Musa megismerkedik Jareddel, aki egy specialista és szerelmes a tündérbe. Musa nem tudja hova tenni a dolgot, ezért Bloom egy csajos bulit szervez, hogy felvidítsa. Jaredet pedig megkörnyékezi Darcy, aki hipnotizálja a fiút, és felhasználja arra, hogy csapdát állítson a Winxnek.

 

13. A láthatatlan varázslat

 

 Bloom meghívja a tündéreket Gardeniába, ahova a pixiek is velük tartanak, de eltévednek a Földön. Musa és Layla nagy bajba keveredik egy szórakozóhelyen.

 

 

14. Csata az Eraklyon bolygón

 

 Skynak vissza kell utaznia szülőföldjére, Eraklyonba. Ott szembesül azzal, hogy ex-menyasszonyát, Diasprot, elrabolták. Bloom és Flora is segít neki, ugyanis egy furcsa ninja-csapattal is szembe kell szállniuk. Eközben Alfeában Musa és Stormy harcolnak egymással.

 

 

15 A műsor folytatódik

  

Musa egy koncertet ad a Vörös Forrásban. Reméli hogy sikerül lenyűgöznie szigorú apját és belőle is olyan nagy sztár lehet, mint anyjából. Stormy megjelenik a koncerten és visszavágót akar.


16. Hallowinx

 

A Winx Gardeniába utazik Halloween alkalmából. Bloom földi ellensége, Mitzy meghívja őket egy buliba, egy rejtélyes helyre. Vajon a boszorkányok legendája tényleg igaz?

 

17. Egységben a boszorkányokkal

 

A Winx tagjai a Felhőtoronyban fognak tanulni, hogy ha feltűnik a Trix, akkor meg tudják akadályozni a kódex egy újabb darabjának megszerzését. De mielőtt a csatára sor kerülne, helyt kell állniuk Griffin óráin, ami nem egyszerű feladat.

 

 

18. A Felhőtorony szívében

 

Bloomnak egyedül kell harcolnia a Trixel, emiatt veszt a csatában és a Trix megszerzi a kódexet. De nem érik be ennyivel, mert a Felhőtornyot át akarják változtatni egy hatalmas szörnnyé.

 

 

19. Kém az árnyékban

 Magical Snap - 2008.07.08 09.59 - 009 

Egy új ellenséggel kell szembeszállnia a Winxnek, mivel Bloom Lord Darkar hatalma alatt gonosszá vált és megtámadta a titkos könyvtárat. Vajon a Winxnke és a pixieknek van esélyük megállítani Bloomot?

 

 

20. A varázserő visszatér

 http://www.fotokep.hu/d/359348-1/Magical+Snap+-+2008_07_08+09_18+-+007.bmp?g2_GALLERYSID=fefe2f02725a46dc18e4444d20eafdcb

 A tündérek és a specialisták a sok harc után kipihenhetik magukat egy mágiamentes helyen. Alfeában Avalont megmérgezik. Livy ezért el akar menni pixiefalvába, hogy onnan szerezzen gyógyszert a professzornak.


21. A charmix ereje

 http://www.fotokep.hu/d/359346-1/Magical+Snap+-+2008_07_08+09_07+-+006.bmp?g2_GALLERYSID=fefe2f02725a46dc18e4444d20eafdcb

Icy, Darcy és Stormy csapdába akarják csalni a tündéreket és a specialistákat, ezért megbűvöli az erdőben élő állatokat. A tündérek pedig csak arra tudnak gondolni, hogy mikor szerzik meg a saját charmix-ukat.

 
22. Veszélyben Wildlanden

 http://www.fotokep.hu/d/359344-1/Magical+Snap+-+2008_07_08+08_56+-+003.bmp?g2_GALLERYSID=fefe2f02725a46dc18e4444d20eafdcb

 Timmy egy tervvel áll elő, hogy megszabaduljanak az állatoktól és a Trixtől, de Tecna nem bízik a fiúban. Icy csapdába ejti Timmyt és Tecnát, és csak a fiún múlik, hogy megmeneküljenek és ezzel visszanyerje szerelme bizalmát.


23. Az igazság pillanata

 YouTube - Winx Club Season 2 Episode 23 RAI English Part 4 029_0001

A pixiek megbetegednek és csak az élet fája segíthet rajtuk, de a fa is beteg. Flora képes lesz meggyógyítani? Lord Darkar tervére fény derül, és Avalon valós kilétére is.

 
24. Darkar börtöne

 http://www.fotokep.hu/d/359342-1/Magical+Snap+-+2008_07_08+08_44+-+001.bmp?g2_GALLERYSID=fefe2f02725a46dc18e4444d20eafdcb

A tündérek készen állnak Bloom megmentésére, akárcsak a specialisták. Brandonra hárul a feladat, hogy segítséget kérjen Mélyföld hercegnőjétől. Bloom pedig Lord Darkar földalatti erődítményében várja a megmentőit.

25. Szemtől szembe az ellenséggel

 YouTube - Winx Club Season 2 Episode 25 RAI English Part 3 007_0001

A tündérek, specialisták és pixiek összefogva ostromolják Lord Darkar várát, amit árnylények védenek. Darkar az erejét felhasználva ismét gonosszá változtatja Bloomot

26. A főnix előlép

 YouTube - Winx Club Season 2 Episode 26 RAI English Part 3 012_0001

Bloom, gonoszként, az erejét a mágikus ereklye megszerzésére fordítja. Így csak Musa, Layla, Flora, Tecna és Stella száll szembe Lord Darkarral, és lezajlik az utolsó küzdelmük.

 

 3.évad

1.A HERCEGNÕ BÁL - A tündér iskolában befejezõdött a tanév, és végre, egy év kaland, veszély és varázslás után elérkezett a nyári szünet. A Winx klub tagjainak, Bloomnak és a barátainak el kellett egymástól búcsúzni.

2.VALTOR JELE - A Trix Valtorral együtt megszökött az Omega Dimenzióban lévõ börtönbõl, és ezzel rettegést hoztak Androsra. Laylát hazahívták, így vissza kellett térnie szülõföldjére.

3.A TÜNDÉR ÉS A SZÖRNYETEG - Chimera szörnyeteggé változtatta Stellát. A Nap és a Hold hercegnõjének tündérmeséje szörnyû véget ért, és nem látszik a kiút se neki, se a Winxnek.

4.AZ IGAZSÁG TÜKRE - Hogy megtörjék az átkot, ami Stellát érte, a Winx és a Specialisták elindultak megkeresni az Igazság tükrét. Hihetetlenül nehéz feladat volt. A Winx minden varázslatára szükség volt

 

5.A FÉLELEM TENGERE - A Brandon miatt hullatott könnyei jóvoltából Stellának sikerült legyõznie az átkot, amiszörnyeteggé változtatta. Layla kész hazatérni, hogy megvédje országát Valtor támadás ellen, és a Winx nem hagyja egyedül.

 

6.LAYLA VÁLASZTÁSA - Layla elvesztette a látását a Valtor elleni harcban Andros vízzel borított bolygóján. De ki a rejtélyes varázslónõ, és mi köze van Bloomhoz?

 

7.A FÉNY TÁRSASÁGA - A Winx megmentette Andros sellõkirálynõjét. Layla önmagát áldozta fel a királynõért, és megkapta az enchantix erõt, és ezzel erõsebb varázs tündérré vált..

 

8.BECSTELEN ELLENFÉL - Sky meghívta Bloomot Eraclyonra, hogy részt vegyen az országa ezer éves évfordulójára rendezett ünnepségeken. A Winx még nem tudta, hogy veszélyes csapda leselkedik rájuk a palotában

9.A SZÍV ÉS A KARD - Egy varázslat hatására Sky beleszeretett a gonosz Diaspróba. Bloom teljesen tehetetlen volt. A herceg ridegen elfordult tõle.

10.VIHAR FELHŐTORONY FÖLÖTT - Bloomot elhagyta Sky, de szerencsére a tündérpor felszabadította Diaspro varázslata alól. Bloom kérdésének várnia kell.Mert új veszély közeledik.

11.CSAPDA A TÜNDÉREKNEK - Valtor, miután elfoglalta a Felhõ Torony kastélyát, a boszorkányokkal támadást indított Alfea ellen. A tündérek visszaverték a támadást. De Faragonda igazgatónõ eltûnt a varázsló elleni harc után.

12.A SZOMORÚFÛZ KÖNNYEI - A nagy csata után, amit a Winx és a tündérek vívtak Alfea megmentéséért Valtor és a boszorkányok ellen, megtudták, hogy Faragondát varázslattal egy vén tölgyfa belsejébe zárták. Vajon képesek lesznek-e megmenteni kedves igazgatónõjüket?

13.EGY UTOLSÓ SZÁRNYPRÓBÁLGATÁS - A fekete fûz könnyeinek segítségével megmentették Faragonda igazgatónõt. Flora, aki hajlandó volt feláldozni önmagát Miele-ért, a kishúgáért, felfedezte az enchantix erejét..


14.Düh - Hogy megmentse Androst a pusztulástól, Tecna feláldozta önmagát, és eltûnt az Omega Dimenzióban. Valtor gyõzött. Mi lesz a Winx klubból Tecna nélkül?


15.A SÁRKÁNYOK SZIGETE - A Winx klub nem létezik többé. Tecna eltûnése után a Winx tagjai úgy döntöttek, bosszút állnak barátjuk miatt. Együtt támadták meg a Felhõ tornyot. Griffin igazgatónõt sikerült kiszabadítaniuk, de Bloomot Valtor legyõzte.


16.FELTÁMADÁS - Bloom egyedül küzd a Sárkányok Országában az életben maradásért, de egy kis sárkánynak köszönhetõen sikerül legyõznie a haragját, és megtalálja a nyugalmat. Újra megerõsödik az önbizalma.


 

17.A KÍGYÓ BARLANGJA - Miközben Bloom a Trixszel harcol a Sárkányok szigetén, Tecnától üzenet érkezik az Omega Dimenzióból. A Winx és a specialisták azonnal útra kelnek, ám egy csapda várja õket a büntetõ bolygón.


18.VALTOR SZELENCÉJE - Az Omega Dimenzióban Bloom és Sky megtalálták Tecnát, majd együtt kiszabadították barátaikat a martalócok fogságából, és visszatértek Alfeába. A Winx végre újra egyesült.


19.AZ UTOLSÓ PILLANATBAN - Az Agedor doboz megszerzésével Valtor varázsereje egyre hatalmasabb lett. Eközben egy új, titokzatos figura, Ophir lépett be a Winx életébe. Vajon barát, vagy ellenség?


20.A PIXIE-K HARCA - A Winx feloldozta Radius királyt Valtor varázslata alól, és megszabadította az országot Cassandrától és a lányától, Chimérától. Végre újra kisütött a nap Solarián.

 

21.A VÖRÖS TORONY TITKA - A pixik sikeresen elhárították a Trix támadását, és megsemmisítették Valtor búvóhelyét az erdõben. Ám a varázsló arra készül, hogy újra lecsapjon

22. A KRISTÁLYLABIRINTUS - Hogy Valtort legyõzhesse, a Winx elutazik az Arany Királyságba. Kemény csatákat kell vívniuk a Vörös Torony lábánál, de csatlakozik hozzájuk egy új szövetséges, Ophir, az ifjú varázsló.


23.A VARÁZSLÓVERSENY - A Winx három tagja sikeresen teljesítette a Kristály Labirintus vizsgát, és ezzel megszerezték a Vízcsillagokat. Ezeknek az õsrégi tárgyaknak olyan leírhatatlan varázserejük van, amely képes legyõzni Valtort.


24.A BOSZORKÁNYOK TITKA - Bloom megtudja, hogy igazi szülei, Oritel és Marion Valtor testében raboskodnak. Ki segít Bloomnak meghozni élete legnehezebb döntését?


25.A VARÁZSLÓ DÜHE - Bloomnak elmondta a három õsboszorkány, hogy a szülei életben vannak. Számûzve élnek valahol a mágikus univerzumban. Bloomban feltámadt a remény.

 

26.ÚJRAKEZDÉS - Az utolsó csata a Winx és Valtor között a Trix elfogásával és Valtor eltûnésével zárult. Ám a harc nyomai még rejtegetnek valamit.

A folytatás a Mozifilm!

Ne hagyd ki!